تبلیغات
به سوی المپیاد زیست - خواص پروتئین
به سوی المپیاد زیست
بدون عینك كنكور بهbiology فکرکنیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


من دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی گیاهی از دانشگاه تهران هستم
هدفم در درجه اول ایجاد انگیزه در دانش آموزان رشته تجربی از طریق نگاهی نو به زیست شناسی است و راه اندازی کانونی برای علاقمندان به المپیاد زیست
دوست دارم از همکاران جوان و با انگیزه و آشنا به دانش روز زیست شناسی هم کمک بگیرم.
هیچ انگیزه مادی هم نداشته و ندارم. چون همیشه معتقدم غنی بودن و قانع بودن رمز رسیدن به کمال انسان است.
تا زمانی هم که وقت داشته باشم و دانش اموزان علاقمند هم وجود داشته باشند که منو تشویق کنند ادامه میدم.

مدیر وبلاگ :مدیر جون
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
نظر شما در باره تشکیل کلاس کنکوری زیست 1 برای سال سومی ها چیه؟ به شرطی که با مطالعه کامل و تست زدن در کلاس حاضر بشن و نکات ترکیبی و مفهومی کار بشه






خواص پروتئین ها:
1.حلالیت:
1.1بیشتر در آب محلول اند
1.2حلالیتشون به سه چیز بستگی داره:1.ترکیب یونی 2.قدرت یونی 3. pHمحیط
1.3قدرت یونی افزایش ----- رسوب پروتئین
1.4جدا کردن پروتئین توسط نمک ------ salting out نامیده می شود.
1.5وجود نمکبرای حل شدن بعضی پروتئین ها ----- salting in نامیده می شود
1.6نمودار حلالیت به شکل U می باشد که نقطه مینیمم همان pHi پروتئین است.
2.خواص الکترولیتی:
2.1پروتئین ترکیب پلی الکترولیت آمفوتر می باشد
2.2عوامل اسد و باز پروتئین ها آزاد نیستند به جز:
-اسیدآمینه انتهایی زنجیره
-اسید وباز اضافی ریشه اسید آسپارتیک
-اسید و باز اضافی ریشه اسید گلوتامیک
-لیزین
-آرژینین
-هیستیدین

2.3بنابراین هر پرتئین دارای pHi مخصوص به خودش می باشد.
2.4با استفاده از این خاصیت و روش های مختلف الکتروفورز جداسازی انجام می گیرد.
2.5 برای جداسازی:
-محلول پروتئینی را روی نوار استات سلولز در جهت پهنای کاغذ قرار می دیم.
-نوار را به تامپون یا بافر آغشته می کنیم.
-دو انتهای نوار رو در محلول تامپون قرار می دهیم.
-ایجاد جریان e دائم و قطع آن پس از زمان .
-خشک کردن نوار و اضافه کردن معرف و ظاهرشدن پروتئین ها
2.6برای پروتئین سرم خون از بافر باربیتال pH:8.6 استفاده می کنیم
2.7از قطب منفی به مثبت
-البومین pH:4.8
-الفا 1 گلوبولین
-آلفا 2 گلوبولین
-بتا گلوبولین
-گاما گلوبولین pH:8 - 9
2.8عوامل اصلی حرکت پروتئین در الکتروفورز
-pHi پروتئین
-pHiبافر

3.خاصیت آنتی ژنیAg:
3.1پروتئین دارای خاصیت آنتی ژنیک قوی می باشد
3.2تزریق آن به موجود بیگانه باعث تولید Ab می شود

4.دناتوره شدن پروتئین:
4.1ساخنمان دوم،سوم،چهارم با پیوند ضعیفی پایدارشدن
4.2اگر طی دگرگونی شکل فضایی خود را از دست بدن فعالیت بیولوژیک بطور برگشت پذیر از دست می رود
4.3این از دست دادن برگشت پذیر است چون، ساختمان اول هنوز پایدار است
4.4عوامل دناتوره کننده
-حرارت بالا
-اسید و باز
-حلال آلی

4.5این دناتوره بیشتر در ساختمان سوم مطرح است




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 10 بهمن 1393
سه شنبه 28 شهریور 1396 03:08 ق.ظ
I read this piece of writing fully regarding the resemblance of most recent and earlier technologies,
it's awesome article.
دوشنبه 13 شهریور 1396 07:06 ب.ظ
These are really wonderful ideas in about blogging. You have touched some nice points here.
Any way keep up wrinting.
چهارشنبه 1 شهریور 1396 12:49 ب.ظ
Right away I am ready to do my breakfast, when having my breakfast coming over again to read further news.
شنبه 3 تیر 1396 01:30 ب.ظ
چلیپا از خود نوشتن در حالی که
ظاهر شدن دلنشین ابتدا آیا واقعا حل و فصل درست با من
پس از برخی از زمان. جایی در سراسر پاراگراف شما در واقع قادر به من
مؤمن متاسفانه فقط برای کوتاه در
حالی که. من هنوز کردم مشکل خود را با
فراز در منطق و شما خواهد را سادگی به پر کسانی که شکاف.
در این رویداد شما که می توانید انجام من خواهد قطعا تا پایان تحت تاثیر قرار داد.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی


محمد رضا شجریان » آلبوم غوغای عشقبازان
دایرکتوری تبادل لینک
آگهی